Inapoi la pagina principala

Despre Telezimex


 Am înfiinţat Telezimex în 1990, acesta fiind primul service privat de aparate electronice din județul Cluj. Firma are capital 100% românesc şi este prezentă în Cluj-Napoca în două locaţii. Inginerii de service dispun de experientă şi cunoştinţe temeinice în domeniu. 

Suntem service autorizat Samsung, Miele, LG, Panasonic, Philips. Reparăm telefoane mobile, tablete, televizoare, aparate audio, electrocasnice, aparate de aer condiționat, atât în perioada de garanție -branduri partenere-, cât și în post garanție de aproape orice marcă.

La noi eşti tratat politicos şi corect. Nu percepem ”taxă de constatare” şi nu vei avea niciodată surpriza de a plăti reparația pentru care nu ți-ai dat acceptul. La Telezimex plătești doar rezultatul pozitiv pentru tine, la costul asumat.

Ne strădium ca aparatul tău să fie reparat în CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL. Desigur, durata de soluţionare depinde de complexitatea defecţiunii, termenul de livrare a pieselor, timpul în care îţi dai acordul pentru intrevenţie, dar şi de gradul de ocupare a inginerilor.

 

Service autorizat pentru mărcile: